Tas met sale

De beste studentenkortingen voor jou

Het leven wordt tegenwoordig alleen maar duurder. Om de kosten van je boodschappen zo laag mogelijk te houden, kook je al alleen maar typische studenten recepten. Toch zijn deze boodschappen elke keer duurder dan de week ervoor. Dan is het toch wel fijn als je ergens anders ook geld op kan besparen. En dat kan! Als student heb je de “luxe” positie dat je op veel plekken studentenkorting krijgt. Benieuwd hoe? Lees snel verder en we vertellen je waar en hoe je korting krijgt.

Apple studentenkorting

Begin jij net aan je studie of heeft je laptop de geest gegeven? Bij Apple krijg je als student korting. Wacht wel nog even met je Iphone het raam uitgooien, want het is meer een onderwijskorting dan een studentenkorting. Je krijgt dus geen korting op een nieuwe Iphone, maar wel op een nieuwe Mac of Ipad. Nu hoor ik je al denken: Hoe krijg ik deze Apple studentenkorting? Dat is heel simpel, met een geldig bewijs van inschrijving in het huidige studiejaar. In de Apple Store moet je fysiek je studentenkaart laten zien en online bestel je via een speciale Apple Store voor studenten.

StudentBeans

Val je met een rietadt niet genoeg op bij je crush en wil je het met een nieuwe blinkende outfit proberen? Door je in te schrijven bij StudentBeans krijg je studentenkorting bij verschillende winkels. Denk hierbij aan de H&M, Monki en Lyle & Scott. Heb je met je nieuwe outfit indruk gemaakt op je crush en willen jullie samen een reisje plannen? Op StudentBeans is er ook een kopje “Reizen”. Hier kan jij studentenkorting krijgen op o.a. verschillende Flixbus reizen.

UNiDAYS

Via StudentBeans nog geen outfit kunnen scoren? Dan kan je het ook via UNiDAYS proberen. Hier krijg je studentenkorting bij verschillende grote winkels, zoals ASOS, JD Sports, ARKET en nog veel meer! Pssst, je kunt deze studentenkorting natuurlijk ook gebruiken om een cadeautje met korting voor je crush, of inmiddels date, te kopen.

Spotify studentenkorting

De kans is groot dat jij als student maandelijks te veel betaalt voor Spotify. Als je voor Spotify Premium maandelijks €9,99 betaalt, dan is dit je teken om het gelijk om te zetten naar een studentenabonnement. Als student krijg je maar liefst 50% korting bij Spotify en betaal je nog maar €4,99 per maand.

We hebben al een aantal tips gegeven waar je studentenkorting krijgt, maar blijf vooral ook zelf nog zoeken naar plekken waar je gebruik kan maken van studentenkorting! Check voordat je iets koopt of je studentenkorting krijgt en of het product met deze korting goedkoper is dan bij de voordeligste winkel.