proostende mensen

De leukste bars in Utrecht

We gaan het eens hebben over de leukste kroegen en bars in Utrecht. Utrecht is een echte studentenstad. Het krioelt er van de studenten die allemaal te vinden zijn in de leukste en gezelligste kroegen van Utrecht. Echter zijn er zoveel kroegen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom bespreken wij in dit artikel de leukste kroegen waar jij gegarandeerd een leuke avond beleeft! 

De Vrienden Utrecht

Dit is er eentje die niet op je lijstje mag ontbreken. Een stukje voorbij Janskerkhof rollen en je staat voor de deur van De Vrienden. Wat kan je hier verwachten? Veel gezelligheid en muziek van ABBA tot aan Bizzey. Kortom, voor ieder wat wils!

TIP: Rond een uurtje of 12 begint het al aardig vol te lopen. Heb jij geen zin om lang in de rij te staan? Ga dan een half uurtje eerder. Tot 12 uur krijg je vaak een gratis shotje bij je drinken. Let wel op, eenmaal binnen vliegen de uren voorbij en verlaat je pas in de vroege morgen het feestcafé.

Chupitos

Snelle opkikker nodig of moet je avond nog beginnen? Chupitos is daarvoor the place to be. Chupitos betekent in het Spaans Shots. Je kan hier de meest unieke en lekkere shots bestellen. Hoef je niet meer dat standaard (vieze) tequila shotje te bestellen, waarvan je haren rechtovereind gaan staan. 

De Jans Bar

Op het altijd gezellige Janskerkhof is De Jans Bar te vinden. Je kan je avond beginnen met een borrel op het overdekte en verwarmde terras en daarna naar binnen rollen om te dansen. De muziek varieert van hitjes tot aan house/techno. Waarom jij hierheen moet? Ten eerste, je moet niks. Maar als je een leuke avond wilt, is het wel een aanrader.

‘T Pakhuis 

Een deur verder is ’T Pakhuis te vinden. Vanaf 22:00 staat de DJ klaar om ’T Pakhuis om te toveren tot een echt feestpaleis. Ga jij nog lekker op de hitjes van vroeger? Dan mag ’T Pakhuis ook zeker niet ontbreken. Hier worden hitjes van nu tot way back gedraaid.

Speakeasy van Lebowski

Toe aan iets anders dan een standaard café? Café Lebowski heeft een speakeasy geopend. In deze fancy bar drink je de lekkerste cocktails die voor je neus worden gemaakt. Had ik al benoemd dat dit een fancy bar is? Kom dus niet aan in je studentenkloffie. Toegang krijg je niet zomaar tot de speakeasy. Je moet een sms sturen en dan krijg je te horen of je welkom bent. Naar het telefoonnummer laten we je zelf nog onderzoek doen!