handige gadgets voor studenten

Handige gadgets voor studenten

In deze blog hebben wij 3 handige gadgets voor studenten een rij gezet. Van een gadget die jou helpt om op diverse locaties meer werk te kunnen verzetten tot een gadget die jou van één van de grootste problemen van studenten verlost. Veel leesplezier!

Een laptophoesje

Als student ben je bijna je gehele studie aan het werk op je laptop. Mocht je, je laptop ooit kapot laten vallen komt je grootste nachtmerrie uit. Hoe kun je dit voorkomen? Door een laptophoesje bijvoorbeeld. De hoesjes zijn er in diverse maten en geven net die extra laag van bescherming die jouw laptop kan redden. Extra tip: zet regelmatig je belangrijkste bestanden op een USB-stickje of in een drive. Maak hier een vast klusje van die je bijvoorbeeld iedere 2 weken doet. Mocht je dan toch je laptop een keer kapot laten vallen heb je in ieder geval je belangrijkste bestanden nog.

Een WiFi buddy

Zoals we eerder ook al zeiden ben je al student bijna altijd aan het werk op je laptop. Om productief om te gaan met je beperkte tijd is het fijn om ook wat werk te verzetten wanneer je bijvoorbeeld op het station of in de trein aan het wachten bent. Echter heb je dan vaak internet nodig. Mocht je genoeg internet hebben kun je natuurlijk ook je hotspot aanzetten, alleen kost dit je extreem veel MB’s en uiteindelijk geld. Daarom een fantastische uitvinding: de WiFi buddy! Met de WiFi buddy neem je altijd je eigen WiFi netwerk mee. Het apparaatje heeft een eigen accu en kan dus lang mee. Ook is het apparaat erg klein waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Een WiFi buddy kun je al vanaf €70 aanschaffen. Wij zeggen doen!

Nooit meer lauw bier!

Studententip heeft een oplossing voor één van de grootste problemen die de wereld momenteel kent: lauw bier wanneer je dorstig bent. Je kent het wel. Je gaat met je maten een lekker drankje doen in het park, maar het bier is na een uurtje al lauw. Dit is natuurlijk een forse tegenslag. Wij helpen jou om nooit meer in zo’n verschrikkelijke situatie te komen. Maak kennis met de Yaket Ice. Met de Yaket Ice kun je, je biertjes tot wel 12 uur gekoeld houden. Ideaal! Naast de goede functionaliteiten van het product is de Yaket Ice ook erg praktisch. Hieronder een aantal voordelen van de Yaket Ice opgesomd:

  • Per Yaket Ice kun je 6 biertjes meenemen
  • De biertjes staan vast met een band
  • Je kunt het product al vanaf slechts 29 dollar (+/- 25 euro) aanschaffen