Spotify studenten

Spotify voor studenten, de manier om geld te besparen

Spotify studenten is de manier om geld te besparen als student. Niets is zo vervelend als je lekker muziek zit te luisteren tijdens het reizen met je studenten ov en opeens hoor je ‘bekijk deze korte video en luister 30 minuten non-stop naar muziek’. Dit wil natuurlijk niemand, maar je hebt ook geen zin om tien euro in de maand neer te leggen om af en toe muziek te luisteren. Zeker als je student bent moet je al op je kosten passen en dan wil je dit er niet bij hebben. Als dit voor jou ook geldt is hier de oplossing. Als je studeert heb je namelijk recht op een flinke korting bij Spotify. Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan verder in deze blog.

Voordelen Spotify premium

Misschien denk je wel waarom zou ik nou Spotify premium nemen terwijl ik dezelfde muziek ook gratis kan luisteren. Buiten de vervelende reclames om heeft het nog meer voordelen dan je denkt. Hieronder zullen ze kort op een rijtje voor je worden gezet:

  • Luister offline
  • Bespaar mobiel netwerk
  • Betere kwaliteit
  • Onbeperkt nummers overslaan
  • Betere algoritmes

Dit waren de belangrijkste voordelen om Spotify premium aan te schaffen. Weet je nog niet of je dit wilt? De eerste maand is gratis zodat je voor jezelf kunt uitzoeken of je het waard vindt. Wil je het daarna toch opzeggen klik dan hier hoe je dit voor elkaar krijgt.

Hoe werkt Spotify voor studenten

Iedere student boven de achttien jaar heeft recht op een speciaal abonnement op Spotify. Hierdoor worden de kosten verlaagd naar 4,99 euro per maand, terwijl dit eerst 9,99 euro was. Hiermee betaal je dus eigenlijk de helft van het geld wat je normaal kwijt zou zijn geweest. Via de website van Spotify is het heel eenvoudig om je te verifiëren als student. Als je alle stappen hebt gevolgd kan er eigenlijk niks mis mee. Als je op deze link klikt dan kom je bij de student pagina van Spotify uit waar je de stappen kunt gaan volgen. Je wordt geverifieerd door de externe service genaamd SheerID. In dit systeem kun je school waar je opzit aanklikken en moet je inloggen zodat de streamingdienst zeker weet dat je ook echt student bent.

Dus het is eigenlijk heel eenvoudig om een premium abonnement te behalen voor Spotify als student. Dus voor 50% minder kosten kun jij zonder reclame en kun je zonder je mobiele netwerk te verbruiken in alle rust je favoriete muziek luisteren.

Vond je deze blog leerzaam en leuk? Kijk dan verder op de website voor meer blogs.