20 leuke studenten memes

Dumpert, LuckyTv en VinesDutch, je kent ze vast wel. Iedere dag zie je memes voorbijkomen die je deelt met je vrienden. Als student maken we veel grappige situaties mee doe passen bij bekende memes. Herkenbare situaties tijdens colleges, assessment, het maken van tentamens en tijdens het spelen van wat drankspelletjes. Ben jij nu op zoek naar de beste student memes? Wij laten je de twee beste studenten memes accounts van Nederland zien die jij moet volgen. Daarnaast hebben we in deze blog een lijst gemaakt met 15 (naar onze mening) erg leuke memes.

1. @studentenmemes op Instagram

Dit Instagram account met al meer dan 80.000 volgers is één van de bekendste studenten meme accounts van Nederland. Het account staat vol met studenten memes over bijvoorbeeld de colleges, het voorbereiden van tentamenweken en de nieuwste maatschappelijke ontwikkelingen.

2. @de_studenten_bijbel

Wanneer je op zoek bent naar studenten memes is @de_studenten_bijbel een must follow. De studenten bijbel is na studentenmemes met tienduizenden volgers het bekendste studenten meme account van Nederland. Het account gebruikt veel clips van bekende Youtubers en politicussen uit Nederland. Zie hieronder een aantal leuke memes van @studentenmemes en @de_studenten_bijbel.

15 leuke studenten memes

Ben je op zoek naar meer leuke en handige informatie over je studententijd? Dan ben je bij studententip op de juiste plek. Kijk dan verder voor meer blogs.