Studententip

Home


Studententip

Kleine studentenkamer inrichten

Moet je je kleine studentenkamer inrichten? Deze blog staat vol met tips om dit te doen. Klik op de afbeelding om de blog te lezen!


Grote kamerplant

Grote kamerplant kopen

Mis je een grote kamerplant op je kamer? Deze blog staat vol me tips om dit te doen. Klik op de afbeelding om de blog te lezen!


Hoe kun je het beste leren als student?

Moeite met leren voor je tentamen? Deze blog stelt een stappenplan om goed voorbereid je tentamenweek in te  gaan! Klik op de afbeelding om de blog te lezen! 


Studentenkamer

Hospiteeravond tips

Heb je binnenkort een hospiteeravond bij de kamer die je al heel lang wilt? Dan kun je de tips in deze blog zeker gebruiken. 


Trein

OV-chipkaart kwijt student?

Je studenten OV kwijt raken is natuurlijk alles behalve fijn. Wanneer jij de stappen in deze blog doorloopt kun je snel weer zonder problemen met je studenten OV reizen. 


Sleutel in slot

Op jezelf wonen checklist spullen

Verhuizen naar je studentenkamer, eindelijk! Toch moet er nog veel geregeld worden. Gebruik de checklist in deze blog om geen spullen te vergeten. 

Tips voor studenten bij Studententip 

Studententip is staat vol met tips voor studenten. Je studententijd is natuurlijk een geweldige periode. Maar zonder Studententip is je studententijd toch wat minder. Wij helpen je aan een onvergetelijke periode met onze tips voor studenten. 

Als student staan er natuurlijk grote uitdagingen voor je. Je wilt maximaal flaneren, maar ook het behalen van goede schoolresultaten is niet geheel onbelangrijk. Om jou op iedere manier mogelijk te helpen aan een geweldige studententijd zijn de onderwerpen van ons blog breed. Zo gaan de blogs van hospiteren naar de keuze voor een kamerplant. Wij hopen dat jullie hiermee je studenten tijd goed kunt doorkomen door je
vakken te halen en een leuke tijd te beleven. 

Vind je dit nou interessant lees dan één van de blogs hieronder of kijk beneden in de footer!